Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo Giulietta G430 iMove 286HP

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Не е лошо зеленото, на мен ми допада.

Comment

..

Колеги гумите се сменят Определено мн . хубава кола достойна да се състезава с лидерите в класа . На мен ми е в топ 10 за вас незнам
      BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

Всичко е въпрос на вкус... за мен лично този зелен цвят се връзва перфектно с карбона вътре а пък гумите най-малкото заради това, че са различни от на всички останали радват...

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
        как ще завиваме с тва?
        Това, че кола 300 коня с предно не може да завива е мит, създаден от "форд" за да си лансират великото "smart" откритие в окачването (демек да изкарат, че само фокус RS го може)...

Comment

Хубу, мноо хубу ... И карбона кефи, и зелените гуми възприемам ... Сегауея - яката ралта! Обаче - ква е тая смотана емблема, дето са я турили там?!? Възбужда ми асоциация със селскостопанска техника, профилирана в кооперативното колектиране на едногодишни култури в зърнодобива!!!

Comment

...

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
            Хубу, мноо хубу ... И карбона кефи, и зелените гуми възприемам ... Сегауея - яката ралта! Обаче - ква е тая смотана емблема, дето са я турили там?!? Възбужда ми асоциация със селскостопанска техника, профилирана в кооперативното колектиране на едногодишни култури в зърнодобива!!!
            Абе да ти кажа и за мен само тая емблема разваля нещата ...
            BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

Не е лоша,но на мин лично повече ми харесва Митото на Марангони
              Attached Files
              Alfa Romeo 145 1.6 boxer 96г. 103++hp

http://www.vbox7.com/play:38923e52

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                Прав си, че е смотана, ама Марангонитата просто са си сложили тяхната емблема - а тя май изобразява грайфери.... абе, гумена им работа
                Alfa Romeo 147 JTD 115hp+
                Fiat Croma 2.4 Mjet 200hp

Comment

все едно е нагазила в някое блато хахахахахах
                  Alfa Romeo 164 Super T.SPARK

Comment

Working...
                  X